Možnosti plačila

MOŽNOSTI PLAČILA

PLAČILNE METODE

Plačilo po predračunu – Če ste se odločili za plačilo po predračunu, bomo na elektronski naslov prejemnika računa poslali predračun z vsemi podatki. Po prejemu sredstev na naš poslovni račun bo blago odposlano na naslov za dostavo.
Do popolnega plačila izdelkov iz posameznega naročila ostanejo naročeni izdelki v lasti podjetja Vakuum tehnik d.o.o., čeprav so že bili dostavljeni kupcu.V primeru neplačila oz. nepopolnega plačila ima podjetje Vakuum tehnik d.o.o. pravico, da od kupca zahteva vračilo izdelka v brezhibnem stanju.
Ponudnik izda račun na trajnem mediju (papir), ki je ob garancijskem listu veljaven dokaz za reklamacijo oz. servisni poseg.


CENE V SPLETNI TRGOVINI

Vse cene so v EUR in ne vključujejo DDV, ki se obračuna in prikaže pri izvedbi naročila.Pridržujemo si pravico do sprememb cen, če ni drugače navedeno (primer akcij in posebnih popustov). Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti. Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila in pod zgoraj navedenimi pogoji. Navedene cene veljajo le za nakupe v Spletni trgovini podjetja Vakuum tehnik d.o.o. in se lahko razlikujejo od cen pri ostalih ponudnikih istih artiklov v trgovinah, ali na terenu.
Kljub izjemnim naporom, da bi zagotovili najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru ali v primeru, da se cena izdelka spremeni med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa, hkrati pa bo kupcu ponudil rešitev, ki bo v obojestransko zadovoljstvo.
Veljavnost akcijske ponudbe je omejena in podjetje Vakuum tehnik d.o.o., lahko brez razloga, ali napovedi prekine akcijo izdelkov, ali akcijske cene.
Roki veljavnosti akcije, ki se med sabo lahko razlikujejo, so navedeni ob akcijski ponudbi.