KRATKA ZGODOVINA PODJETJA

Naši partnerji

Leta 1997 smo na sejmu v tujini spoznali poslovnega partnerja, ki je vgrajeval CENTRALNI SESALNI SISTEM.

Ideja o tem, kako na najlažji način odstraniti prah in umazanijo iz prostora je bila naravnost odlična. Nedolgo za tem, smo že pričeli s sodelovanjem in nekaj skupnimi projekti v tujini in kasneje tudi v Sloveniji. S tem smo tudi bili eno prvih podjetij na slovenskem, ki je pričelo z vgradnjo teh sistemov. Na sejmih smo opazili velik interes s strani novograditeljev, arhitektov in proizvajalcev montažnih objektov. Bili smo prvi, ki smo pričeli sodelovati s proizvajalci montažnih hiš, tako smo imeli sistem vgrajen v vzorčnih hišah Marles in Jelovica na Gradbenem centru v Ljubljani. Pa tudi sicer uspešno sodelujemo z nekaterimi proizvajalci montažnih hiš kot npr.z že omenjenima Jelovico in Marlesom, kot tudi z Riko hišami, Elk hišami, podjetjem Kager idr.

Veselijo nas kakovostno izvedene inštalacije naših monterjev in odlični vgradni materiali, česar rezultat so minimalne, ali nikakršne reklamacije. Prvi v Sloveniji, smo v naše projekte uvrstili KOVINSKI cevni sistem, ki se je izkazal kot nepogrešljiv za večje objekte in zaradi svoje mehanske trdnosti na objektih, kjer obstaja možnost poškodb v sami fazi gradnje objekta. Velik poudarek dajemo kakovosti in garanciji, zatorej priznavamo našim strankam od 1 – 20 let garancijske dobe na posamezne materiale. Trentuno imamo generalno zastopstvo za trg Slovenije za podjetja AERTECNICA, TEKA, DUSTCONTROL, GEOVENT in HOECKER POLYTECHNIK.

Našim strankam lahko nudimo najnovejšo sesalno tehnologijo za stanovanjske hiše, kot tudi za velike poslovne in industrijske objekte.

Stranki se skušamo posvetiti resno, enako tistemu ki gradi počitniško hišico in tistemu, ki gradi hotel.Predvsem pa smo ponosni na naše reference po vsej Sloveniji in delno tudi v Avstriji in na Hrvaškem.Naš sistem je vgrajen v velikih avtomobilskih hišah, hotelih, otroških vrtcih, v industriji, seveda pa prevladujejo stanovanjske hiše v katerih so ti sistemi že skoraj klasična strojna instalacij.Naš moto se glasi : “CSS v vsak nov dom”.

Mnenja smo, da je cilj uresničljiv, ali da se cilju lahko približamo iz razloga pomena tega sistema za zdravo bivanje in iz cenovnega razloga, saj je lahko dostopen že vsakomur in konkurenčen klasičnim sesalnikom za prah.

Dne 31.12.2011, smo prekinili poslovanje s.p. in nadaljujemo poslovanje preko leta 2009 ustanovljenega podjetja VAKUUM TEHNIK d.o.o, pri čemer dobavitelji in prodajni program ostajajo enaki in razširjeni.

DELUJEMO PO CELI SLOVENIJI

Smo generalni zastopniki za: AERTECNICA, TEKA, DUSTCONTROL, GEOVENT in HOECKER POLYTECHNIK.

PRIHRANITE

Izjemo konkurenčne cene! Velik poudarek dajemo kakovosti in garanciji, zatorej priznavamo našim strankam od 1 – 20 let garancijske dobe na posamezne materiale.

ZADOVOLJNE STRANKE

Ponosni na naše reference po vsej Sloveniji in delno tudi v Avstriji in na Hrvaškem.

Pogosta vprašanja

Stopite v kontakt z nami

Pogoji poslovanja

Splošni pogoji poslovanja Spletne trgovine podjetja Vakuum Tehnik d.o.o.
Več o tem…

KAKO NAKUPOVATI

Podroben opis kako nakupovati v spletni trgovini. V kolikor potrebujete dodatno pomoč ali imate vprašanja nas kontaktirajte. Veseli bomo vaših vprašanj.