Zakaj VARIOVAC – industrijske enote?

Ponujamo 5 različnih VARIOVAC modelov za strokovno uporabo.
Proizvodnja sega od naprav z 1,6 do 13 kW.
Do 12 uporabnikov lahko uporablja en sistem istočasno!
Elektronski sistem delovanja omogoča enostaven nadzor in prihranek pri energiji.
Večina naših centralnih sesalnih enot vključuje turbine z neomejenim časom delovanja. Poleg tega so ti modeli opremljeni tudi s frekvenčnim pretvornikom in z avtomatski sistemom čiščenja filtra.
Vse je mogoče!

VARIOVAC je prilagojen za raznovrstne objekte in predmete uporabe.

183541

Prenašanje ali vlečenje težkih zastarelih sesalnikov ni več potrebno; samo preprosto vstavite sesalno cev v določeno sesalno vtičnico in sesalnik vam bo sledil kamorkoli greste.
VARIOVAC je centralni sesalni sistem najvišjega standarda, enostaven za uporabo in to vam bo prihranilo čas in denar.

Povsod prah !

Prah bo stvar preteklosti. Če ste na sestanku, na delovnem mestu, pri kosilu, ali pa se samo sproščate je udobno počutje potrebno na vseh področjih. Dobro počutje vaše družine, sodelavcev, strank in gostov je na prvem mestu in še posebej s centralnim sesalnim sistemom Variovac.

Široka izbira sesalnega pribora

VARIOVAC ima na voljo široko paleto dodatkov, krtač in cevi. Cevi so na voljo v različnih dolžinah in so zelo obstojne in odporne. Krtače in šobe  so primerne za različne vrste sesanja in za različne naloge.Za frizerske salone je odlična rešitev smetišnica v katero se lasje enostavno pometejo in delovni prostor bo vedno čist.

Živi zdravo – počuti se zdravo

1_GA18

Onesnažen zrak v domačem okolju, pisarnah, hotelih in restavracijah sproži alergije in bolezni.
Uporaba VARIOVAC centralnega sesalnega sistema temeljito odstrani te alergene. Z VARIOVAC centralnim sesalnim sistemom boste odstranili ves prah iz vaše bivalne okolice, tako prah delci, cvetni prah, pršice, vonjave in alergene snovi ne bodo ponovno izpihane v bivalni prostor, kot  je to običaj pri klasičnih sesalnikih. Namesto tega jih boste neposredno odstranili iz prostorov in izpihali v centralni sesalnik preko cevnega sistema.

Udoben in učinkovit  v hotelu

Z VARIOVAC centralnim sesalnim sistemom si boste zagotovili zdravo okolje za svoje najbližje, goste, sodelavce in stranke. Prav tako boste prihranili 40% časa pri čiščenju, ki ste ga uporabili pri delu z običajnih sesalnikom. Časovno in stroškovno učinkovit luksuz s katerim boste izboljšali hotelske storitve za svoje goste. Prihranek časa za čiščenje in neslišno delovanje sistema omogočajo prilagodljiv delovni čas zaposlenega osebja. Niste več vezani na čakanje, ampak lahko delo opravljate kadarkoli, doma ko otrok spi, ali v hotelu, ko gost počiva.

Z VARIOVAC centralnim sesalnim sistemom ste izbrali najvišjo kakovost “Made in Germany”.

Z uporabo najkakovostnejših materialov in z nenehnim nadzorom proizvodnih procesov so vse komponente usklajeni med seboj in stalna kakovost in varnost sta zagotovljena, kar zagotavlja tudi certifikat VDE (združenje nemških elektroinženirjev).

Čisto, na poti

Bencinske črpalke in počivališča, imajo različne zahteve čiščenja. Najvišje stanje čistoče je cilj za vsa področja. Za takšno stanje čistoče potrebujete popolno storitev ali samopostrežno sesalno napravo, ki mora zagotoviti visoko stopnjo prilagodljivosti za različne vrste vozil in optimalno sesalno moč ki jo potrebujemo za čiščenje preprog, sedežev in prtljažnika jeklenega konjička.

Naredi življenje enostavnejše


1_GA135F
Z veliko sesalno močjo sistema VARIOVAC in sesalno gibljivo cevjo s funkcijo zagona ON / OFF na ročaju se prah in umazanija transportirajo  prek antistatičnega cevnega sistema neposredno v zbirnik centralne sesalne enote. Prah se nato prefiltrira. VARIOVAC sistem omogoča hitro in temeljito čiščenje brez vlečenja zastarelega in težkega sesalnika okoli.

Čisto delovno okolje

Odstranjevanje različnih vrst  prahu in umazanije je potrebno in nujno v industriji. Velike količine prahu in umazanija se skozi delovne procese nabirajo v industrijskem okolju, zato je potreba po zmogljivih profesionalnih sesalnikih. Občutljivi materiali naprav in strojev morajo biti nenehno čisti, saj nečistoče lahko privedejo do okvar, predvsem elektronskih, pa tudi mehanskih naprav.

VARIOVAC CENTRALNE SESALNE ENOTE ZA INDUSTRIJO  SERIJE »GA«

Področje uporabe:

Industrijske sesalne enote GA30F, GA55F, GA75F in modeli GA135F so posebej namenjene za komercialno in industrijsko rabo. Istočasno lahko en sistem uporablja do 9 uporabnikov. Sisteme je možno medsebojno nadgrajevati.

Idealna rešitev povsod tam, kjer sistem istočasno uporabljata več kot dve osebi. Namestitev možna v domove za ostarele, vrtce, pisarne, restavracije, hotele, avto hiše, penzione, proizvodne in servisne hale…

Glavne karakteristike naprav GA :

 • Sesalni agregat jakosti 3 do 12,5 kW
 • Turbina proizvedena v Nemčiji brez krtačk izdelana za dolgotrajno uporabo brez vzdrževanja
 • Ločeno hlajenje motorja (bypass)
 • Mehak zagon turbine
 • Frekvenčni pretvornik za optimalno sesalno moč in varčevanje energije
 • Ciklonska tehnika
 • Stabilen zaščitni jeklen okvir naprave
 • BIA C-kategorija pralnega filtra
 • Samodejno sistem čiščenja filtra s komprimiranim zrakom
 • Prašno barvano ohišje iz jekla
 • 60 litrski jeklen zabojnik za umazanijo in prah z ročaji in kolesi
 • 230-voltna vtičnica na voljo za kompresor ipd.
 • Servis motorja in naprave zagotovljen po vsem Svetu