Dobavni rok

Spletna trgovina podjetja Vakuum tehnik d.o.o., želi čim bolj ustreči željam vseh kupcev, zato vam kupljeno blago dostavimo po najugodnejših cenah, brez marže na vaš naslov v roku 1-3 dni po prejemu plačila, v kolikor so materiali na zalogi in sicer na celotnem območju Republike Slovenije.

Če je izdelek na zalogi, je dobavni rok največ dva do tri delovne dni od prejetja elektronskega obvestila na vaš e-poštni naslov, da je vaše naročilo odposlano, v nasprotnem primeru pa ustrezno dlje.

V primeru, da ob dostavi kupec na dogovorjenem naslovu ni navzoč, izdelek lahko veljavno prevzame polnoletna oseba, ki živi v istem gospodinjstvu skupaj s kupcem, oziroma druga oseba, ki ima pooblastilo za prevzem. Oseba, ki prevzame dostavljeni izdelek, prevzem izdelka ter prevzem vseh spremljajočih dokumentov potrdi s podpisom dobavnice, zraven pa navede svoje ime, priimek ter datum prevzema in razmerje do naročnika.

Dobavni rok za artikle, ki niso na zalogi se giblje med 5 – 30 dni, razen za materiale, kateri niso bili dostavljeni s strani proizvajalca pravočasno, ali so nenapovedano bili ukinjeni, za kar bo kupec pravočasno obveščen in se mu bo na njegovo željo, vrnila celotna kupnina.

Podjetje Vakuum tehnik d.o.o. si pridržuje pravico, da tudi, če je za določen artikel, katerega je stranka naročila navedeno, da je na zalogi, za ta artikel ne jamči dobavo v navedenem roku v kolikor se ugotovi, da je v času naročila, ali zaradi pisne napake in napake v evidencah, prišlo do prodaje tega artikla.V tem primeru se stranka obvesti in se ji navede nov dobavni rok za artikel.V kolikor bi znesek naročila bil plačan, stranka pa v tem ne bi bila seznanjena se ji lahko na njeno željo, celotna kupnina vrne, v kolikor manjkajoči artikel ni v procesu nabave in prihoda na skladišče podjetja.

V kolikor artikel katerega je stranka naročila ni na zalogi, se lahko stranki ponudi ekspresna dobava artikla v roku 3-6 dni od dneva plačila celotnega predračuna naročila, v kolikor stranka plača tudi stroške hitre pošte (DHL) po ceniku ponudnika storitev hitre pošte.V kolikor artikla ni na zalogi se lahko stranki ponudi tudi prednostna dobava artikla v roku 5-14 dni od dneva plačila celotnega zneska naročila in stroška paketne dostave Economy (DHL, ali DPD).

V vseh ostalih primerih, ko artikel ni na zalogi se naročeni artikel dobavi z redno nabavo v okvirnem roku do 30 dni po plačilu celotnega zneska predračuna, ali delnega zneska, odvisno od dogovora.V primeru, da je bil celoten znesek plačan, dobava pa je bila ni bila izvršena v dogovorjenem roku in ta časovni zamik presega 15 dni, se lahko stranki vrne celotna kupnina.